Netwerkseminarie 2020

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Sinds 2004 werken Vlaamse bedrijven, universiteiten en hogescholen, lokale overheden, publieke waterbedrijven, ngo’s en vzw’s samen met de Vlaamse overheid samen in water- en sanitatieprojecten in het Zuiden. Het Vlaams Partnerschap Water voor Ontwikkeling geeft zo uitvoering aan de internationale engagementen rond water, milieu, duurzame ontwikkeling en ontwikkelingssamenwerking, in het bijzonder SDG 6

Omdat we met het Vlaams Partnerschap Water voor Ontwikkeling blijven inzetten op capaciteitsopbouw en netwerking, organiseerden we ons netwerkevent in 2020 in een alternatieve vorm. Het werd een elektronische inspiratiesessie rond evaluatie en evalueren. Een aanrader voor iedereen die bij het opzetten, schrijven en uitvoeren van projecten is betrokken.

Corina Dhaene van ACE Europe en Dirk Glas van Join for Water gingen in op het belang, het nut, het waarom en het hoe opzetten van (zelf)evaluatie bij ontwikkelingsprojecten rond water en sanitatie. Hun presentaties met voorbeelden en do's en dont's zijn ter beschikking.

Bekijk de video's op YouTube

De gestelde vragen werden zo goed als mogelijk beantwoord. Hieronder vindt u de samenvatting.

pdf bestandVraag en antwoord netwerkseminarie 2020 (224 kB)

Een lijst met verdere inspiratie en voorbeelden, die ook deels door de deelnemers zijn gesuggereerd vindt u hier.

pdf bestandVerdere inspiratie netwerkseminarie 2020 (171 kB)

De lijst van ingeschreven deelnemers is hier ter beschikking. het VPWvO stimuleert gerichte netwerking en uitwisseling rond water- en sanitatieprojecten in ontwikkelingslanden, gelieve de contactgegevens enkel daarvoor te gebruiken. pdf bestandLijst inschrijvingen netwerkseminarie 2020 (57 kB)

Wie interesse heeft om een projectvoorstel in te dienen, kan hier terecht voor alle informatie en de juiste documenten.

Praktisch
  • 24 april om 10 u. stipt
  • Inloggen vanaf 9.50 u.
  • Duur: +/- 1 uur 
  • Presentaties zijn in het Nederlands.
  • De afspraken en toegangsinformatie worden bezorgd per mail.

 

 

15 jaar vpwvo banner